REGISTRO-ABARTH-OLANDA

Rusken 23
7873 DA   Odoorn
Tel:  0031 (0)591 513896
Fax: 0031 (0) 591 513896

Contactpersoon: Ger Duinkerken
website:     www.registro-abarth-olanda.nl
e-mail:        Email hier
Bankrek.nr. 36.47.24.102 (t.a.v. registro-abarth-olanda te Odoorn)

 

Doel

Het Abarth-Register Nederland vertegenwoordigd de eigenaren van een klassieke Abarth en heeft als doel het bijeenbrengen van eigenaren en wagens tijdens races en andere beurzen en bijeenkomsten.
Tevens wil het Abarth-Register inventariseren welke wagens en replica`s er in Nederland zijn alsmede de geschiedenis van de wagens te achterhalen.

Opname in het register

In het register kunnen opgenomen worden alle wagens van het merk ABARTH& Co, alle wagens van het merk FIAT ABARTH, alle replica`s van beide voornoemde merken,alle wagens van het merk SIMCA ABARTH, alle wagens van het merk AUTOBIANCHI ABARTH, alle wagens van het merk LANCIA ABARTH.
Tevens kunnen opgenomen worden alle wagens van het merk GIANNINI evenals alle replica`s van het merk GIANNINI. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met bovenstaande contactpersoon.
Het Register wil van de leden graag een foto van de auto en van de racende leden een foto van auto en bestuurder.

Kosten 2016

De kosten voor opname in het register zijn eenmalig: €.40,- De kosten per evenement zijn verschillend en afhankelijk van circuithuur etc. Zie info per evenement.


Sponsoren

Dit jaar zijn wederom onze sponsoren de firma SEGAFREDO-Zanetti (onze koffievoorziening), TICINO (Espresso totaalservice) en Scorpione Abarth Parts (voor al uw Abarth onderdelen).                                    
Wenst u ook het Register te sponseren neem dan contact op met bovenstaande contactpersoon.

 

2005-2018 Registro Abarth Olanda. All Rights Reserved